Prezentációk, rendezvények

A Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálturisztikai Klaszter 2014. december 15-én a Harkányi Dráva Hotel Thermal Resort****-ban tartotta záró konferenciáját. A rendezvényen a projekt részletes bemutatásán kívül a turisztikai marketing szerepe, valamint az együttműködés fontossága került hangsúlyozásra. Marketing szakértők és a helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) képviselői segítségével vitatták meg a gyógy-és termálfürdők vezetői az összefogásban, hatékonyságban rejlő lehetőségeket.

 

 Az előadások hamarosan megtekinthetőek itt!

2013

A 2013-2013-ben megvalósított klaszterprojekt nyitó konferenciáját 2013. április 11-én tartotta  a szervezet az Igali Gyógyfürdőben. A rendezvényen olyan meghívottak mint, Héder Sándor mérnök, tréner címzetes egyetemi docens  „Ebben a szakmában empátia nélkül nincs magas színvonalú kiszolgálás”,  Puczkó László, Xellum Kft. ügyvezetője „Miben mérjünk sikert 2.0” címmel tartottak előadást. Ezt követően Madarász Zoltán, a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség pályázati menedzsere a Dél-Dunántúl Termál-és gyógyfürdők fejlesztésének lehetőségeit vázolta fel.

Az előadások hamarosan megtekinthetőek itt!

2012

A 2011-2012 között megvalósított klaszterprojekt záró konferenciájátt  2012. szeptember 13-án tartotta a Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálturisztikai Klaszter a Magyarhertelendi Termálfürdő Gyógykertjében.

Az előadások hamarosan itt megtekinthetőek!

2011

A Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálturisztikai Klaszter 2011. április 13-án tartotta nyitókonferenciáját a Pécsi Kreatív Inkubátorházban. A rendezvény célja a regionális gyógyturizmusban rejlő lehetőségek feltárása, az elmúlt évek fejlesztéseinek részletezése, a klaszter működésének bemutatása, valamint lehetőséget kaptak a legújabb fürdők és a Dél-Alföld Spa is prezentáció tartására.

A rendezvény meghívóját, programját megtekintheti itt.

Előadások:

Horváth Viktória – klaszterasszisztens: „Múlt, jelen, jövő – összefogás a dél-dunántúli gyógyturizmusban
Héder Sándor: Jó vezető rossz körülmények között
Kozma Eszter: Termál-és gyógyfürdőfejlesztések a Dél-Dunántúli Régióban
Dr. Albel Andor: Dél-Alföld Spa bemutatkozik