Tamási Strandfürdő és Ability Fürdő

A Tamási Termálfürdő Tolna megyében fekszik. A vidék legjelentősebb települése és a kistérség központja a közel kilencezer főt számláló kisváros Tamási, amely a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél- Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik.

A Tamási Termálfürdő a megye egyik legjelentősebb fürdője, amely a Várhegy fenyvessel borított lábánál, 7 hektáros zöldterületen, gyönyörű környezetben található.

 


Kellemes napokat tölthetnek a természeti kincsekben gazdag vidéken, akik Tamásiba látogatnak fürdőzni. A fürdő vize magas sótartalmú, alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos gyógyvíz, mely összetételénél fogva végtagízületi, gerinc- és csípőízületi porckopásos elváltozásoknál, baleseti és ortopédiai károsultak utókezelése alkalmas.

2011. szeptember 3-án megnyitotta kapuit az új Ability fürdőrészleg is, mely akadálymentes közlekedést biztosít mozgássérült és fogyatékkal élő társainknak.

A Tamási fürdőben összesen 18 medence várja a pihenni, kikapcsolódni vagy szórakozni vágyó Vendégeket, melyek közül 5 gyógyvizes medence.

 A Termálfürdő az úszáson kívül még számtalan lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódást igénylők számára. Nyáron strandröplabda pálya, strandfoci pálya ad otthont bajnokságoknak, valamint ping-pong asztalok állnak a Vendégek rendelkezésére. A fürdő közelében kilátó, erdei tanösvény és kerékpárút található.

Koncertekkel, kulturális – és szórakoztató programokkal, családi vetélkedőkkel, csúszda versenyekkel igyekszünk Vendégeink igényeit kielégíteni. Előadóművészek fellépései, családi vetélkedők, csúszda versenyek, Halloween parti, Karácsonyi – és szilveszteri partik, sportrendezvények óriáskivetítőn történő sugárzása színesíti programajánlatunkat.

A téli szezonban a szaunázás szerelmeseinek kiváló pihenési lehetőséget biztosít csodálatos szauna világunk. Finn – és infraszaunák, gőzkabin, sóbarlang, hideg – és meleg vizes Kneipp Taposó, illetve hideg vizes csobbanó medencénk teszi teljessé Vendégeink élményét.

Természetesen gondoltunk a gyermekekre is. A kicsiket mászóka és gyermeksarok várja, illetve gyermek és családi vetélkedőket, programokat szervezünk számukra.

A passzív pihenésre vágyók is megtalálják a maguk időtöltését. Őket masszőrök várják a hét minden napján a termálfürdő gyógyászati részlegén.

Medencéink:

 • Beltéri és kültéri élménymedence
 • Beltéri kalandmedence
 • 5 különböző hőmérsékletű termálmedence (32-38 C)
 • Jakuzzi
 • Gyermekpancsoló csúszdával
 • Egyedülálló szivárványcsúszda
 • Varázslatos szauna világ (finn szaunák, gőzkabin, infra – és aroma szaunák, sóbarlang)
 • Hideg vizes csobbanó medence
 • Hideg – és meleg Kneipp taposó
 • 33m-es úszómedence
 • 25m-es fürdőmedence

Szolgáltatásaink:

 • szauna szeánszok
 • frissítő masszázs
 • svédmasszázs
 • lávaköves masszázs
 • babaúszás
 • ingyenes parkolás
 • ingyenes WiFi szolgáltatás
 • vendéglátó egységek

A szauna világ használata benne foglaltatik a belépőjegyek árában, így azért külön fizetni nem kell!

 

Nyitva tartás:

A termálfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással várja vendégeit.

Pénteken és szombaton éjféli nyitva tartással működünk egész évben.

 

Téli nyitva tartás (október 1 - április 30-ig) - Szaunáink nyitva tartása változik!

Fürdő nyitva tartása

Hétfő

10:00

20:00

Kedd

10:00

20:00

Szerda

10:00

20:00

Csütörtök

10:00

20:00

Péntek

10:00

24:00

Szombat

9:00

24:00

Vasárnap

9:00

20:00

Medencezárás és a szauna világ zárása a fürdő nyitvatartási idejének vége előtt 30 perccel történik.

A szaunák október 1 és április 30. között hétköznapokon 12 órától tartanak nyitva. (kivétel ünnepnapokon, téli szünetben, tavaszi szünetben)

Az új fedett fürdőrész medencéi egész éves nyitva tartással üzemelnek. (kivéve a karbantartás miatt történő leállást és december 24-ét.)

Nyári nyitva tartás (május 1 - szeptember 30-ig) 

Hétfő

9:00

20:00

Kedd

9:00

20:00

Szerda

9:00

20:00

Csütörtök

9:00

20:00

Péntek

9:00

24:00

Szombat

9:00

24:00

Vasárnap

9:00

20:00

A 25m-es strandmedence és a kültéri termálmedencék május 1. és augusztus 31. között tartanak nyitva. A 33m-es úszómedence és a kültéri gyermek pancsoló medence az iskolai

tanév végétől augusztus 31-ig tart nyitva.

A kültéri élménymedence május 1. és szeptember 30. között tart nyitva.

Azokon a napokon, amikor fürdőnk meghosszabbított nyitva tartással üzemel (éjfélig tart nyitva) a péntek – szombati jegyárak érvényesek!

A strandfürdő szezonálisan, május 1. és augusztus 31. között tart nyitva. (Hétfő – Vasárnap 9:00 – 19:30)

Az említett nyitva tartási időn túl az Ability Fürdő, a Strandfürdő és a szaunák esetében is, az üzemeltető fenntartja a jogot a medencék nyitva tartására!

Elérhetőség:

Tamási Termálfürdő
Cím: 7090 Tamási, Hársfa u. 3.

info@tamasifurdo.com

+36 74 470 437

+36 20 290 70 20

http://tamasifurdo.hu