Nagyatádi Városi Termál- és Strandfürdő

A strand a város északi szélén található, mintegy 1000 méterre a Gyógyfürdőtől. A nagy, parkosított, ligetes területe, megnyugtató környezete szabad teret biztosít, ideális körülményeket teremt meg a felhőtlen kikapcsolódáshoz a nyaralni, napozni, sportolni vágyóknak. A strandot az ország legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolják. Ideális körülményt biztosít a szórakozásra, versenyzésre, edzőtáborozásra az állandó 24–26 °C-os, 8 pályás, feszített víztükrű, termálvízzel temperált, vízforgatós versenymedence.


A pezsgőfürdős termálmedencét a hűvösebb időben is szívesen látogatják. A szabadtéri medence alakos, nagysága 225 m2, vizének hőfoka 34–38 °C. Az erős napsütéstől és a szitáló esőtől a felette elhelyezett különleges kialakítású tetőszerkezet védi a fürdőzőket – akik itt ülőpadokon is pihenhetnek, de élvezhetik a termálvíz jótékony hatását, a légfúvásos pezsgőfürdő masszírozását és a tölcsér alakú szökőkútból lezubogó víz dögönyöző élményét. Az élménymedence 28–30 °C vízhőmérsékletű, felszíne 531 m2-es. Itt vállzuhany, buzgárok, derék-masszázs, vízáram, vízi terasz, napozóterasz, napozósziget, levegő- és vízbefúvások várják a vendégeket.

A kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a kamikáze és egy anakonda csúszda nyújtotta élményeket, amelyek vidám színeivel csalogatják a fürdőzőket. A családias üdülés kényelmét teremti meg a gyermekeknek kialakított kispancsoló – mely 32–34 °C-os – és a fából készült játszótér.


GYÓGYÍTÓ VÍZ
Az itt csobogó termálvíz kiválóan alkalmas  gyomorbetegségek, reumatikus megbetegedések kezelésére.
 

MEDENCÉK

CSAK KÜLTÉREN
versenymedence (24–26 °C)
pezsgőfürdős termálmedence    (34–38 °C)
élménymedence (28–30 °C)
kispancsoló (32–34 °C)


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK
A strand területe kiválóan alkalmas sportolásra, a szabadidő eltöltésére is. Erről három strandröplabda-pálya, két kis-méretű futballpálya, két streetballpálya, egy nagyméretű sakktábla, I. osztályú salakos teniszpálya és pingpongasztalok gondoskodnak. A kölcsönzőből a játékhoz eszközök, sportszerek bérelhetők.


NYITVA TARTÁS
május 15 – május 31. (6.00 – 18.00)
június 1 – június 30. (6.00 – 19.00)
július 1 – augusztus 20. (6.00 – 20.00)
augusztus 21 – szeptember 15. (6.00 – 18.00)

E-mail: postmaster@tanuszoda.t-online.hu
Honlap: www.nagyatad.hu